Plangere
3 participanți
Colentina.GamesZone.Ro :: Server[PUBLIC] Colentina.GamesZone.Ro :: ....:: Plangeri Catre Admini ::....
Pagina 1 din 1
Plangere
1.Nikul Adminului : rJR!!
2.Motivul plangeri : Da ban fara motiv ( pana acum mi-a dat de 15 ori ban sau de mai multe ori ) ieri ia dat ban unui admin si poate confirma asta "bEbE" schimba harta fara sa dea la vot si da banuri fara motiv..
3.O dovada clara (demo/print) : daca vreti dovada id : alexxx_pant3ra va trimit print screen
2.Motivul plangeri : Da ban fara motiv ( pana acum mi-a dat de 15 ori ban sau de mai multe ori ) ieri ia dat ban unui admin si poate confirma asta "bEbE" schimba harta fara sa dea la vot si da banuri fara motiv..
3.O dovada clara (demo/print) : daca vreti dovada id : alexxx_pant3ra va trimit print screen
toRop- Priceput
- Numarul mesajelor : 41
Varsta : 31
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Plangere
Am uitat sa specific ca ieri dupa ce am primit ban un prieten era pe server cu numele "dark3y" si ia spus lui rJR dc da ban asa aiurea si ia dat si lui ban
toRop- Priceput
- Numarul mesajelor : 41
Varsta : 31
Data de inscriere : 19/11/2009
torop
Inainte de a comenta as zice sa iti ti gura inchisa pt scoti foarte multe aberatii.In primul rand ai wall.Iesi pe adversar tragand indiferent ca se merge pe shift sau nu.In al 2 lea rand puteai posta aici fara a ma injura.In al 3 lea rand bebe nu e avocatul nimanui,iar ca admin trebuia sa foloseasca si el un limbaj decent.Cat despre darkey,fiind prieteni foarte buni , luati-va de mana si jucati pe un alt server unde sunt permise cheaturile.torop nu doar ca am simtit pe pielea mea ca ai wall , dar m-am uitat si pe tine,iar tu bine mersi inainte de a plecat din baza ( harta : fy_snow ) te uitai prin pereti , localizai adversarul , te duceai cu lama pana in baza la ei , iar atunci scoteai arma si trageai.Interesul nostru e sa umplem serveru ,nicidecum sa-l golim,dar de astfel de persoane ne lipsim.Sa stiu ca jucam 2 vs 2 , decat 13 vs 13 ( cat permite serveru ) , dar jucam cinstit.
torop incearca si renunta la prostii ca nu ai nimic de castigat... sarbatori fericite
torop incearca si renunta la prostii ca nu ai nimic de castigat... sarbatori fericite
rJR!!!- Player
- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 35
Data de inscriere : 17/11/2009
Re: Plangere
Sa fie clar ceea ce voi scrie aici va fi pus si ca prima regula in regulament Server si Forum!!
NU SE FAC PLANGERI CATRE OWNERI!!
Cu asta am incheiat orice discutie!!
TOPIC CLOSED!!
NU SE FAC PLANGERI CATRE OWNERI!!
Cu asta am incheiat orice discutie!!
TOPIC CLOSED!!
Colentina.GamesZone.Ro :: Server[PUBLIC] Colentina.GamesZone.Ro :: ....:: Plangeri Catre Admini ::....
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum